Conditiile pentru livrarea produselor

Produsele comandate pe siteul choc-o-lait.eu se livreaza numai prin curierat rapid la adresa clientului. Nu lucram cu Posta Romana.

Termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate incepand cu saptamana viitoare, luni dimineata.

Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare. Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri.

Transport gratuit pentru comenzile de peste 300 lei.
Taxa de transport este de 20 sau 27 ron in functie de metoda de plata aleasa pentru orice destinatie din Romania, indiferent de numarul de produse sau greutatea coletului.

Choc-o-lait.ro nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului.
Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.