TERMENI SI CONDITII

1. Produse prezentate si preturi

Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site. Choc-O-Lait.eu nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile afisate pe site la produse includ TVA. Pretul total al unui produs comandat cuprinde pretul acestuia si taxele de curier (cu TVA inclus). Pretul final se modifica daca taxele de livrare cresc sau daca e vorba de o localitate care nu se afla in zona de acoperire a retelei de curierat. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail ( conform cu legea 287/2009 art 1665 )

2. Conditii de livrare

Produsele comandate pe siteul  Choc-O-Lait.eu se livreaza numai prin curierat rapid la adresa clientului. Nu lucram cu Posta Romana. 
Termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. 
In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 nu vor fi procesate pana saptamana viitoare, luni dimineata. 
Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare. 
Taxa de livrare oriunde in Romania este de 20 sau 27  LEI  in functie de metoda de plata aleasa, indiferent de numarul de produse din comanda. Daca valoarea produselor comandate depaseste 300 LEI, NU se achita nici o taxa de transport.

3. Modalitati de plata

Plata la livrare / ramburs: se plateste numerar, direct curierului la predarea coletului 
Mai multe informatii despre termenii de livrare poti afla in pagina Livrarea produselor 
Plata online prin card bancar: sunt acceptate cardurile VISA si MASTERCARD 

Platile online sunt procesate prin sistemul de plata Mobilpay  ce presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. 

4. Politica de retur

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre Choc-O-Lait.eu

5. Confidentialitatea datelor

Choc-O-Lait.eu garanteaza confidentialitatea datelor clientilor. Aceste date, oferite la crearea contului online, vor fi folosite in scopul pentru care au fost cerute (comercializarea de produse) si pentru promovarea promotiilor, evenimentelor, beneficiilor si noutatilor .
Iti recomandam sa ai grija de datele de logare la contul tau si sa nu le divulgi nimanui. Choc-O-Lait.eu nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care o alta persoana intra in posesia parolei tale si iti acceseaza contul in mod neautorizat. Choc-O-Lait.eu nu isi asuma raspunderea daca datele cu caracter personal sunt modificate sau furate de persoane neautorizate. Accesul neautorizat in cadrul site-ului, asupra continutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat frauda. Aceasta va fi cercetata ca atare de autoritatile competente. 

Pentru orice problema/sesizare legata de protectia datelor te rugam sa trimiti o solicitare pe email la office@Choc-O-Lait.eu

6. Dispozitii finale

Un potential conflict intre Choc-O-Lait.eu si un cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu va fi posibil, atunci pentru solutionarea conflictului se vor avea in vedere prevederile legale si instantele romanesti.

Date identificare:

SC Geoliz Distribution SRL

Cui: 39911775

Adresa: Soseaua Colentina nr.1 ,sector 2, cod postal 021151, Bucuresti

Email: office@choc-o-lait.eu

Tel: 0732970470