De ce iubim ciocolata

De ce iubim ciocolata

Dacă ar trebui să alegem 2 cuvinte pentru a descrie ciocolata cu siguranță acelea ar fi sănătoasă și gustoasă. Nu degeaba în America de Sud, arborele de cacao era numit arborele vieții, deoarece cacao este medicament și aliment în același timp. Pe lângă gustul deosebit de bun al ciocolatei, aceasta are și proprietăți curative. Bogată în minerale, ciocolata este un antidepresiv natural. Antioxidanții din ciocolată, în special cea neagră ajută la menținerea unui corp tânăr și dinamic. Extra bonus: previne îngrășarea! Un mare plus pe care ciocolata îl aduce sănătății noastre este faptul că previne bolile cardio-vasculare, a hipertensiunii și a diabetului zaharat de tip II. Să nu uităm de efectele afrodisiace ale ciocolatei. Un pătrățel de ciocolată crește ritmul cardiac și activitatea cerebrală mai mult decât un sărut pasional.  

 

Belgia a fost și încă este considerată țara ciocolatei. Rafinamentul rețetelor belgiene, care păstrează caracteristicile producției artizanale și calilatea excelentă a ingredientelor folosite mențin standardele ciocolatei belgiene în categoria produselor de calitate superioară

Bucățile de ciocolată pe băț Choc-O-Lait se transformă într-o delicioasă ciocolata caldă în prezența unui pahar de lapte fierbinte. Ingredientele de calitate și grija deosebită cu care este preparată în mod artizanal ciocolata pe băț Choc-O-Lait îți oferă o experiență savuroasă și un gust exploziv de ciocolată belgiană autentică. Consistența cremoasă și sortimentele deosebite transformă fiecare cană de ciocolată caldă pe băț Choc-O-Lait într-o explozie de gust și aromă. Scufundă cubul de ciocolată în laptele fierbinte, folosește bețișorul și amestecă un minut iar ciocolata ta caldă și densă este gata pentru a fi savurată.