Aromele Choc-O-Lait

Aromele Choc-O-Lait

Ciocolată caldă pe băt Choc-o-lait iubește prieteniile savuroase și ți-a pregătit o serie de 10 arome de senzație:  

Ciocolată Cu Lapte-Momentul copilăriei! Savurează o cană de ciocolată pe băt Choc-O-Lait cu lapte și retrăieste magia dulce a copilăriei bucurându-te de gustul sublim de ciocolată delicioasă cu lapte. 

Ciocolată Neagră-Ciocolată cea mai ciocolată! Un bețișor de ciocolată belgiană neagră, de o puritate deosebită. Cea mai puternică aromă de ciocolată neagră o poți savura dacă scufunzi un bețișor de ciocolată neagră Choc-O-Lait într-o cană de lapte fierbint 

Ciocolată Și Caramel-Un bețișor de ciocolată Choc-O-Lait s-a împiedicat de un castron de caramel. Rezultatul se transformă într-o delicioasă cană de ciocolată caldă pe băt Choc-O-Lait cu o deosebită aromă de caramel. Densitatea ciocolatei și aromă de caramel îți oferă un moment delicios pe care îl poți savura în orice moment al zilei. 

Ciocolată Cu Alune-Ciocolată pură și alune prăjite. Se poate ceva mai gustos? Da! Ciocolată belgiană pură Choc-O-Lait cu alune prăjite. O cană de ciocolată pe băt, caldă, cremoasă cu aromă de pădure pentru o savoare deosebită. 

Ciocolată Mocha-Cafeaua și ciocolata au fost mereu cele mai bune prietene. Ciocolată caldă pe băt Choc-O-Lait iubește prieteniile savoroase, prin urmare cafeaua și ciocolată s-au împrietenit și au creat un delicios bețișor de ciocolată caldă Choc-O-Lait mocha. Savurează-l impreună cu prietenii tăi și bucurați-va de aromă deosebită a ciocolatei belgiene impreună. 

Ciocolată Cu Mentă-Unele combinații de arome sunt menite să fie-mentă și ciocolată caldă pe băt Choc-O-Lait este una dintre ele! Răsfată-te cu o cană de ciocolată caldă pe băt Choc-O-Lait cu mentă cu gust demențial. 

Ciocolată Albă Cu Vanilie-Delicios de dulce! Ciocolata albă caldă pe băt Choc-O-Lait cu vanilie naturală de pe insulă Madagascar este băutura perfectă pentru un moment special, doar pentru tine. 

Ciocolată Cu Cocos-Minunat de gustoasă! Un cub de ciocolată Choc-O-Lait cu aromă de cocos care se transformă într-o spectaculoasă ciocolată caldă care imbină aromă traditională cu cea exotică. 

Turtă Dulce Și Scortisoară-Savoare belgiană într-o cană de ciocolată caldă pe băt Choc-O-Lait. Ciocolată belgiană și turtă dulce caramelizată cu aromă de scortisoară se completează într-o explozie de gust. Un adevărat răsfăț Belgian. 

Ciocolată Și Cointreau-Aromă dulce-amăruie a faimosului lichior de portocală Cointreau imbinată cu gustul puternic oferit de ciocolata caldă pe băt Choc-O-Lait este scuză perfectă pentru a evada câteva minute din cotidian bucurându-te de o cană de ciocolată caldă bogată în arome puternice.